Sommartider är picknicktider

Sommaren är här med värme och sol. Varför inte lyfta på din kjol sätta dig på cykeln och bege dig ut på en tur och ordna en picknick. Det är inte en speciellt komplicerad sak att planera och utföra. Det tar inte heller mycket av din tid att förbereda utflykten. Vanligtvis finns redan det du behöver till en picknick hemma.

Fyll picknickkorgen.

Det finns många saker som kan vara bra att fylla upp korgen med. Några kallrätter som till exempel ost och skink- eller leverpastejsmörgåsar, lättare sallader. Eller varför inte rostbiff med potatis- eller rödbetssallad, vilket också är mycket gott och populärt samt något kallt och läskande att dricka. För de vuxna kanske även en termos kaffe kan vara bra att ha med. Dessutom får vi inte glömma att ta med goda desserter eller frukter.

För att dessutom kunna hålla alla dessa godsaker i någorlunda bra temperatur kan ni välja en picknickkorg som liknar en kylväska och lägga ner ett par kylklampar. Då håller matsäcken sig tills ni kommit fram, dukat upp och ätit upp allt. Utan att lägga ner alltför mycket energi, tid och pengar kan du skaffa det som behövs. Antingen online eller från en lokal butik.