Snygga klackar eller sköna gåskor

En gång i tiden var du tvungen att välja mellan bekvämt eller snyggt, inte båda två samtidigt. Idag finns det gott om skor som är både snygga och bekväma att gå i.Sneakers kallas de skor som många älskar att bära. Namnet kommer från engelskan och syftar på att gummisulorna gör att du kan ”smyga” fram. I Sverige kallades dessa skor för gympadojor ett tag, men namnet sneakers används mer idag. Det finns mängder av snygga sneakers att välja bland. Nike har både vanliga modeller och speciella basketmodeller, som exempelvis de exklusiva Jordans-skorna. Dessa kommer från den legendariska basketspelaren Michael Jordan och var de skorna han hade på sig när han fortfarande dominerade basketplanerna. Nike har även mängder av snygga joggingskor att kika på.Nike

Adidas och Puma

Två andra varumärken som är värda att kika på när det kommer till skor är Adidas och Puma. Faktum är att dessa företag grundades av två bröder, Adi och Rudi Dassler. Idag är de dock konkurrenter och tävlar om att sälja de snyggaste och bekvämaste skorna de bara kan, något som är bra för oss konsumenter.

Reebok, Converse och Asics

Även om Nike, Adidas och Puma är bland de största företagen, så finns det även många andra varumärken som producerar snygga skor. Reebok är kända för sina joggingskor, dessa finns i många olika färger och tuffa modeller. Conversemodellen som används idag användes även flitigt under början av 1900-talet. Då använde idrottare skorna som basketskor. Exakt samma modell som finns att tillgå idag användes även vid denna tid. Du hittar mängder av skor som är bekväma och snygga på nätet. Sidor som Sportamore och andra stora företag tillhandahåller enorma sortiment. Nu kan du se snygg ut samtidigt som det känns skönt för fötterna. Det är bara att välja och vraka.